Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Synes du, at børn er de vigtigste i verden? Så bliv en af vores kolleger, og vær med til at give børnene en tryg og udviklende barndom.

 • Læs op

Indhold

  I vores dagtilbud er vi en masse engagerede medarbejdere og ledere, og vi går med glæde på arbejde hver dag - den glæde vil vi gerne dele med dig.

  Sådan søger du job hos os

  Vi er en del af Aarhus Kommune, hvor opslåede stillinger søges elektronisk.

  Find vores jobannoncer på aarhus.dk/job

  Du er dog altid velkommen til at sende en mail med en uopfordret ansøgning og et CV til den pædagogiske leder i den afdeling, du gerne vil arbejde i.

  Find vores kontaktoplysninger under Kontakt

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 

  Denne film er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan vi hænger sammen med skolen, klubben, Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.

  Vi finder det vigtigt at tage medansvar for at uddanne fremtidens dygtige pædagoger.

  Vi har altid minimum to studerende i praktik. Vi er glade for at være med til at omsætte uddannelsens teori om arbejdet med børn til praksis ude i virkeligheden.

  Som pædagogstuderende i praktikperiode 2 og 3, kan du komme i praktik i to af vores afdelinger: Børnehaven Næshøj eller DII Regnbuen. Du kan læse praktikpladsbeskrivelserne herunder.

  Derudover har vi i alle afdelinger mulighed for at have studerende i første praktikperiode, samt studerende til pædagogisk assistent.

  Du er velkommen til at kontakte de pædagogiske ledere fra afdelingerne, hvis du har spørgsmål.

  Praktikpladsbeskrivelser

  Sidst opdateret: 2. januar 2024